ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτές είναι δέκα από τις ομορφότερες μικρές πόλεις της Ευρώπης που ίσως δεν γνωρίζετε

Αξίζει να τις επισκεφθείτε

Αυτές είναι δέκα από τις ομορφότερες μικρές πόλεις της Ευρώπης που ίσως δεν γνωρίζετε

Λονδίνο, Ρώμη, Παρίσι… Η λίστα με τις όμορφες, μεγαλοπρεπείς και ιστορικές πρωτεύουσες αλλά και μεγαλουπόλεις της Ευρώπης είναι μεγάλη και οι επιλογές για ένα ταξίδι πολλές. Ωστόσο από την άλλη οι μικρές όμορφες πόλεις, άγνωστες στους περισσότερους και (συνήθως) μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας… έχουν πολλά, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλά όμορφα σημεία να δείξουν στους επισκέπτες τους…

Τι κι αν οι περισσότεροι σκεφτόμαστε πως η καλύτερη επιλογή όταν θέλουμε να ταξιδέψουμε σε μια χώρα είναι να επισκεφθούμε την πρωτεύουσα. Οι μικρές πόλεις είναι αυτές που θα μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε πραγματικά έναν τόπο, να βγούμε από την πεπατημένη και να γνωρίσουμε στην ουσία ξένα μέρη, δηλαδή τους ανθρώπους τους, τον τρόπο ζωής, την κουλτούρα, την καθημερινότητα και τη διαφορετικότητα.

Πιστεύετε ότι τα νυν τηλεοπτικά δίκτυα ενημέρωσης είναι:

  • Ανεξάρτητα από την κυβέρνηση (2%, 426 Votes)
  • Μερικώς εξαρτώμενα (3%, 708 Votes)
  • Πλήρως εξαρτώμενα (57%, 14.821 Votes)
  • Δεν βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση πλέον (38%, 9.913 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.868

Loading ... Loading ...

Οι πόλεις ή κωμοπόλεις της Ευρώπης μπορεί συχνά να στερούνται μεγάλων μουσείων και διάσημων καφέ ή εστιατορίων, συναγωνίζονται όμως σε ομορφιά– και μάλιστα με αξιώσεις- πολλές μεγαλουπόλεις και πρωτεύουσες της γηραιάς ηπείρου.

Επίσης, η διαμονή και η διατροφή είναι τις περισσότερες φορές πολύ πιο προσιτές οικονομικά ενώ σίγουρα εάν θεωρείτε τον εαυτό σας περισσότερο ταξιδιώτη παρά τουρίστα, θα εκτιμήσετε όσα αυτές οι 10 παρακάτω μικρές πόλεις έχουν να σας προσφέρουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εμείς κάνουμε ένα φωτογραφικό ταξίδι σε αυτές και σας δίνουμε ιδέες για τα μελλοντικά σας πλάνα!

1.Manarola, Ιταλία

Manarola, Ιταλία

2.Biertan, Ρουμανία

Biertan, Ρουμανία

3.Dinant, Βέλγιο

Dinant, Βέλγιο

4.Gruyares, Ελβετία

Gruyares, Ελβετία

5.Sintra, Πορτογαλία

Sintra, Πορτογαλία

6.Hallstatt, Αυστρία

Hallstatt, Αυστρία

7.Colmar, Γαλλία

Κολμάρ Γαλλία

8.Reine, Νορβηγία

το ομορφότερο χωριό της Νορβηγίας

9.Portree, Σκωτία

Portree, Σκωτία

10.Giethoorn, Ολλανδία

Giethoorn, Ολλανδία
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.