ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Δασκαλειό: Η παραλία με τα καταγάλανα νερά και τη θέα στο απέραντο γαλάζιο (βίντεο)

Βρίσκεται μόλις 48 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας

Δασκαλειό: Η παραλία με τα καταγάλανα νερά και τη θέα στο απέραντο γαλάζιο (βίντεο)

Μόλις 48 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, η παραλία Δασκαλειό βρίσκεται κοντά στην Αθήνα κι ας θυμίζει νησί.

Το Δασκαλειό αποτελεί μικρό παραθαλάσσιο οικισμό της Κερατέας και αν έχεις ήδη επισκεφθεί την Κακιά Θάλασσα γνωρίζεις ήδη τον δρόμο καθώς είναι λίγο χιλιόμετρα μετά.

Χτισμένο σε έναν λοφίσκο της Κερατέας, το Δασκαλειό δίνει την εντύπωση στους επισκέπτες του πως βρίσκονται σε νησί, με τα γραφικά σπιτάκια να φέρνουν εικόνες κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής.

Στο Δασκαλειό υπάρχουν τρία μικρά λιμάνια που συνθέτουν και τις παραλίες του. Αν είσαι λάτρης της άμμου τότε είναι ο ιδανικός προορισμός. Και οι 3 παραλίες έχουν άμμο και γαλαζοπράσινα νερά, θέα στο απέραντο γαλάζιο και μια μοναδική γαλήνη που σίγουρα την χρειάζεται κανείς αν έχει μπουχτίσει από τη βαβούρα της πόλης.

Στις δύο πρώτες παραλίες υπάρχουν οργανωμένα beach bars και ξαπλώστρες για να απολαύσεις τις βουτιές σου ενώ η τρίτη -και μικρότερη- είναι για όσους προτιμούν να απλώσουν την πετσέτα τους κάτω και να ζήσουν τη μαγεία του ανέμελου καλοκαιριού. Εκεί καλό είναι να είσαι οργανωμέν@ και να έχεις ήδη φέρει το νερό, τα σνακ και τον καφέ σου με την προϋπόθεση πως θα μαζέψεις τα σκουπίδια σου φεύγοντας.

Αν αποφασίσεις να μείνεις στις πρώτες παραλίες μετά το μπάνιο σου μπορείς να απολαύσεις το ψαράκι σου στην Ταβέρνα Λίτσα, μια από τις πιο γνωστές στην περιοχή αφού βρίσκεται πάνω στο κύμα και έχει ωραίο φαγητό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν πάλι παραθερίσετε στην τρίτη παραλία, φεύγοντας κάντε μια στάση στο παρεκκλήσι του Αγίου Αλεξάνδρου, το οποίο βρίσκεται σε αυτό το τρίτο λιμάνι -παραλία του Δασκαλειού και συνεχίστε τη βόλτα σας το απόγευμα στον Φάρο για να δείτε το ηλιοβασίλεμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.