ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Squid Game: Η λεπτομέρεια – γκάφα της παραγωγής που πρόσεξαν οι θεατές – Προμηνύει το τέλος; (φώτο)

Squid Game: Η λεπτομέρεια – γκάφα της παραγωγής που πρόσεξαν οι θεατές – Προμηνύει το τέλος; (φώτο)

Το Squid Game είναι μία νέα σειρά του Netflix που αποτελεί πλέον ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα της επικαιρότητας.

Ακόμα και αν το έχει δει κάποιος, υπάρχουν δεκάδες λεπτομέρειες τις οποίες μπορεί να συζητήσει μετά.

Μία από αυτές την παρατήρησαν κάποιοι θεατές και το μεγάλο ερώτημα είναι αν όντως είναι γκάφα της παραγωγής και του σκηνοθέτη ή απλά είναι ένα προμήνυμα για το τέλος.

Στο 4ο επεισόδιο λοιπόν, οι παίκτες χωρίζονται σε ομάδες των 10 και καλούνται να αναμετρηθούν στην διελκυστίνδα, στο τράβηγμα του σχοινιού δηλαδή.

Στη μία ομάδα που ανήκουν οι πρωταγωνιστές της σειράς, είναι και ο παίκτης 001 που είναι ένας συμπαθητικός ηλικιωμένος άνδρας.

Κατά την διάρκεια του αγώνα, οι παίκτες μάχονται για την ζωή τους όντας κλειδωμένη με το χοντρό σχοινί.

Όχι όμως όλοι, καθώς όπως μπορείτε να δείτε υπάρχει κάποιος που δεν έχει λουκέτο και αυτός είναι ο «κύριος» όμως τον αποκαλούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.