ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το γυμνό πλάνο σε πρωινή εκπομπή που “άναψε” φωτιές στο BBC (βίντεο)

Το γυμνό πλάνο σε πρωινή εκπομπή που “άναψε” φωτιές στο BBC (βίντεο)

Σοκ προκάλεσε στους τηλεθεατές του BBC η εικόνα που αντίκρισαν στην πρωινή εκπομπή Breakfast τη Δευτέρα.

Όταν ξεκίνησε το βίντεο αφιέρωμα στην γυναικεία ομάδα κωπηλασίας Yorkshire Rows, τις τέσσερις γυναίκες δηλαδή που έχουν το Ρεκόρ Γκίνες ως το γηραιότερο γυναικείο γκρουπ που διέσχισε τον Ατλαντικό Ωκεανό, κανείς δεν περίμενε ότι θα έβλεπε κάποια από τα… απόκρυφα των τεσσάρων αθλητριών.

Όπως παρατήρησαν άμεσα οι τηλεθεατές με την πιο «κοφτερή» ματιά κατά τη διάρκεια του βίντεο που μεταδόθηκε πριν τις 7 το πρωί έδειξε φευγαλέα την 45χρονη Έλεν Μπάτερς να είναι γυμνή από τη μέση και κάτω.

Οι τέσσερις γυναίκες δεν κατάλαβαν το λάθος αλλά όπως εξήγησαν στους ρεπόρτερ της εκπομπής το να είναι γυμνές είναι ένας από τους κινδύνους του επαγγέλματος.

«Ήταν πάντα τόσο βρεγμένα τα ρούχα. Ήταν κάπως αστείο να φοράς συνέχεια ρούχα γιατί απλά βρ΄χονται και μετά παίρνει πολύ ώρα να στεγνώσουν» εξήγησαν οι αθλήτριες με την Μπάτερς να ομολογεί ότι ήταν η τελευταία που συνήθισε αυτή τη διαδικασία.

Εκπρόσωπος του BBC δήλωσε ότι «γρήγορα καταλάβαμε το λάθος μας και επεξεργαστήκαμε το βίντεο προκειμένου να μην μεταδοθεί ξανά στη συνέχεια. Ζητάμε συγγνώμη από τους καλεσμένους μας και από τους τηλεθεατές μας για το λάθος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.