ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Clooney και Roberts τραγουδούν το «We are the champions» στο «The Late Late Show» (βιντεο)

Clooney και Roberts τραγουδούν το «We are the champions» στο «The Late Late Show» (βιντεο)

Στην εκπομπή «The Late Late Show»του James Corden βρέθηκε προσκεκλημένη η Gwen Stefani για το παραδοσιακό πλέον carpool karaoke, όπου μεταξύ άλλων έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς γνωστοί σταρ όπως η Jenifer Lopez, η Adele, η Sia, οι One Direction και ο Justin Bieber.  

Τα πράγματα κυλούσαν περίπου όπως στα προηγούμενα carpool karaoke. Ο Corden και η Stefani τραγουδούσαν, χόρευαν και συζητούσαν (όχι πάντα με αυτή τη σειρά) ώσπου στο πίσω κάθισμα εμφανίστηκαν ξαφνικά ο George Clooney και η Julia Roberts.  

Οι δύο σούπερ σταρ του Hollywood αυτή την περίοδο προωθούν τη νέα τους ταινία «Money Monster», αλλά ο Corden δεν θα τους άφηνε μόνο να μιλήσουν γι’ αυτήν.   Ακομπλεξάριστοι, χαλαροί και με πολύ χιούμορ τραγούδησαν όχι μόνο το «Hollaback Girl» της Stefani, αλλά και το «We are the champions» των Queen.  

Δείτε τους : 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.