ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Δείτε ποιος παίκτης αποχώρησε από τους Μαχητές – Oι τελευταίες εξελίξεις (βίντεο)

Survivor: Δείτε ποιος παίκτης αποχώρησε από τους Μαχητές – Oι τελευταίες εξελίξεις (βίντεο)

Δυνατή αντίπαλος αποδεικνύεται η Ελισάβετ από τους Μαχητές στο Survivor, καθώς παρά το ότι βρέθηκε για 4η φορά προτεινόμενη, κατόρθωσε να παραμείνει στο παιχνίδι, με τη βοήθεια του κοινού φυσικά. Στην Ελλάδα επιστρέφει τελικά η Ελένη Δάρρα, καθώς μετά την ψηφοφορία του κοινού παραμένει στον Άγιο Δομίνικο και ο μάνατζερ ράγκμπι Πάνος Αργιανίδης.

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Είχα μια διαίσθηση ότι θα συνέβαινε αυτό. Είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά γι’ αυτό το ενδεχόμενο. Ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω και θα το κάνω με χαρά γιατί είναι επιλογή του κόσμου και θα την σεβαστώ. Από τη μία είναι η ανάγκη μου να επιστρέψω στην κόρη μου και από την άλλη ήθελα να συνεχίσω και να προσφέρω στην ομάδα», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Δάρρα.

" width="510">

 

Μόλις λίγα λεπτά πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης του Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο ρώτησε τον Ορέστη Τσάνγκ με ποιο κριτήριο ψηφίζει. Εκείνος κλήθηκε να πει τον λόγο για τον οποίο ψηφίζει από την αρχή σχεδόν του παιχνιδιού την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου.

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε η παίκτρια και ακολούθησε ένας αποκαλυπτικό διάλογος με την Ελισάβετ να ρίχνει τα βέλη της στον συμπαίκτη της.

" width="510">

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Μαχητές πάντως κέρδισαν το έπαθλο φαγητού, που ήταν κοτόπουλο με σάλτσες και πίτα και χόρτασαν τα στομάχια τους, αν και αυτό δεν φάνηκε πως τους ηρέμησε και πολύ. 

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.