Next Top Model: Έξαλλη διαγωνιζόμενη με τους κριτές επειδή την έκοψαν (βίντεο)

Next Top Model: Έξαλλη διαγωνιζόμενη με τους κριτές επειδή την έκοψαν (βίντεο)

Έξαλλη έγινε Θεσσαλονικιά με την απόρριψη από τους κριτές του Greece’s Next Top Model

Το όνειρο της Θεσσαλονικιάς Ιωάννας Μάρκου να διακριθεί στο Greece’s Next Top Model δεν έγινε πραγματικότητα, καθώς στην οντισιόν γνώρισε την απόρριψη από τους τέσσερις κριτές.

Η απόφαση των κριτών, αλλά κυρίως η στάση τους απέναντί της, ενόχλησε την Ιωάννα Μάρκου, που μετά την απόρριψη ξέσπασε εναντίον τους, και κυρίως κατά των Άγγελου Μπράτη και Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Με πείραξε το “όχι” του Άγγελου γιατί στην αρχή δεν σχολίαζε κάτι, τίποτα. Οπότε στο τέλος πάτησε dislike χωρίς να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη με επιχειρήματα, όπως η Βίκυ. Με πείραξε επίσης και η Ηλιάνα για το λόγο ότι είχε αυτόν τον κατά κάποιο τρόπο εγωισμό, ότι δεν δέχτηκα να πω ότι θα δοκίμαζα κάτι σε plus size. Οι συγκεκριμένοι κριτές είχαν θέμα. Ήταν αρκετά παλαιικό αυτό το στυλ σχολίου και πρέπει να συμβιβαστούν με τα δεδομένα της εποχής, καθώς και με τον σωματότυπο», υποστήριξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.