ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Power of Love: Η όλο νόημα δημοσίευση του Γ. Κοπιδάκη μετά την αποχώρησή του

Power of Love: Η όλο νόημα δημοσίευση του Γ. Κοπιδάκη μετά την αποχώρησή του

Ο Γιάννης Κοπιδάκης και η Αργυρώ Τσιοράνου βρέθηκαν κυριολεκτικά στο μάτι του κυκλώνα!

Η αποκάλυψη ότι είχαν σχέση πριν μπουν στο «Power of Love», έφερε τα πάνω κάτω και μετά από τα όσα έγιναν, στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, ο Γιάννης Κοπιδάκης ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς για να πάει να βρει την Αργυρώ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Ιανουαρίου ο Γιάννης έκανε την πρώτη του ανάρτηση, αλλά δεν ήταν μόνος του. Μαζί ήταν και η Αργυρώ όπου ανάρτησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μία κοινή φωτογραφία!

Η Αργυρώ Τσιοράνου έγραψε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που ήταν και είναι δίπλα μου σε όλο αυτό το ταξίδι. Σας αγαπώ όλους πολύ!!! Ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη αυτή εμπειρία καθώς και για την αγάπη και τη στήριξη όλο αυτό το καιρό και θέλω να τους ευχηθώ μόνο επιτυχίες μέσα από όλη μου την καρδιά!!!! Είσαστε πραγματικά υπέροχοι!!!!».

Ο Γιάννης, από την πλευρά του, ήταν πιο λακωνικός: «Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την στήριξη σάς τόσο καιρό να είστε καλά μόνο χαμόγελα!!»

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.