ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

MasterChef: Το «πείραγμα» του Κοντιζά στον Κουτσόπουλο! (βίντεο)

MasterChef: Το «πείραγμα» του Κοντιζά στον Κουτσόπουλο! (βίντεο)

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς προσέφεραν άφθονο γέλιο χθες στο MasterChef.

Περνούν ωραία και βγαίνει και προς τα έξω στο MasterChef 3, με στιγμές μεγάλου γέλιου ανάμεσα στους κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής. Μετά τα αστεία για το ύψος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν σταμάτησε χθες να τον πειράζει και για την περήφανη δήλωσή του πως όποιος και να κέρδιζε την ασυλία, ο Χρήστος «Κρατς» ή ο Πάνος, σε κάθε περίπτωση ο νικητής θα ήταν από την ομάδα του.

«Μπράβο, μπράβο, Λεωνίδα» έλεγε κάθε φορά που ο πιο μικρόσωμος κριτής του MasterChef επιχειρούσε να μιλήσει. «Συγχαρητήρια» συνέχιζε, μόλις πήγαινε ο Κουτσόπουλος να πει μια λέξη, με τους δύο να διπλώνονται από τα γέλια.

«Αυτό το πράγμα πάνω από το κεφάλι σου τι είναι;» ρώτησε στο τέλος.

Για την ιστορία, την ασυλία κέρδισε, κλασικά, ο Χρήστος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.