ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ατάκα έπος από τις «Μύγες»: «Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει μικρό πάτο»

Ατάκα έπος από τις «Μύγες»: «Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει μικρό πάτο»

Άναυδη με την απάντηση η παρουσιάστρια…

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου , «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Ζέτα Μακρυπούλια.

Εκτός από την συνέντευξη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έπαιξε με την ηθοποιός και παρουσιάστρια και διάφορα παιχνίδια. Με την βοήθεια των συνεργατών του Φάνη Λαμπρόπουλο, Νίκο Ράπτη και Θανάση Πασσά, βρέθηκαν στο στούντιο του «Ρουκ Ζουκ».

Αν και γυρίστηκε κανονικό επεισόδιο αλλά μόνο ένα απόσπασμα για τις ανάγκες του «The 2night Show» οι ατάκες που ακούστηκαν ήταν επικές!

Κάποια στιγμή οι παίκτες έπρεπε να περιγράψουν την λέξη «μπούστο». Τότε ο Φάνης Λαμπρόπουλος κλήθηκε να την περιγράψει στον Νίκο Ράπτη λέγοντάς του: «Η Ζέτα έχει μικρό τέτοιο» με τον Νίκο Ράπτη να του απαντά κάτι που έκανε το πλατό αλλά την παρουσιάστρια να σαστίσουν…

Δείτε στο βίντεο (4:21) την ξεκαρδιστική απάντηση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=HHonu4YcWAM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.