ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιστρέφει ο…μεγάλος αδερφός – Σε ποιο κανάλι θα κάνει το «μπαμ» ο «Big Brother»

Επιστρέφει ο…μεγάλος αδερφός – Σε ποιο κανάλι θα κάνει το «μπαμ» ο «Big Brother»

Ο «πατέρας» των ελληνικών ριάλιτι, o Big Brother φαίνεται πως… γυρνά στον τόπο του εγκλήματος!

O τελευταίος κύκλος του παιχνιδιού προβλήθηκε από τον Alpha το 2010 ενώ ετοιμάζεται τώρα να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο σε νέα συχνότητα. Πιο συγκεκριμένα, εδώ και λίγες ώρες, τα δικαιώματα του «Big Brother» για τη χώρα μας ανήκουν πλέον στον ΣΚΑΪ.

Από τις αρχές της βδομάδας στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών βρίσκονται στις Κάννες, όπου πραγματοποιείται η Έκθεση Τηλεοπτικών Προγραμμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί φαίνεται πως «έκλεισε» η συμφωνία του ΣΚΑΪ με την εταιρεία που έχει τα δικαιώματά της και μάλιστα για να βγει στον αέρα στις αρχές της καινούργιας χρονιάς ο «Μεγάλος Αδερφός» που έχει εξελιχθεί σε πολλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μία τηλεοπτική σεζόν λοιπόν που το κανάλι του Φαλήρου είπε να αφήσει πίσω το ριάλιτι παρελθόν του, φαίνεται ότι αναγκάζεται να επιστρατεύσει το «My Style Rocks» αλλά και τον «Μεγάλο Αδερφό» για να ανεβάσει τις πτήσεις του στους πίνακες τηλεθέασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.