GNTM: Συνεχίζεται η επίθεση στην Ελευθερία – «Είμαστε πέντε και οι πέντε δεν σε θέλουμε» (βίντεο)

GNTM: Συνεχίζεται η επίθεση στην Ελευθερία – «Είμαστε πέντε και οι πέντε δεν σε θέλουμε» (βίντεο)

Ο «πόλεμος» μεταξύ της Ελευθερίας Καρναβά και των FF, δηλαδή της Κάτιας, της Μαρτίνας, της Σουζάνας, της Ασημίνας, της Άννας μέσα στο σπίτι του GNTM δεν έχει τέλος! Τα κορίτσια έχουν μεγάλο πρόβλημα με τη συμβίωση τους με την Ελευθερία με αποτέλεσμα να θέλουν να τη διώξουν από εκεί.

«Χθες έγινε κάτι που εμένα με ενόχλησε, όχι το ότι με διάλεξες, αλλά το ότι είπες ότι δεν έχουμε έρθει κοντά. Απλά εγώ πλέον δεν σε θέλω εδώ. Δεν σε θέλουμε μετά από αυτό που έγινε. Σου δίνω δύο επιλογές αυτή τη στιγμή: ή τα μαζεύεις εσύ ή στα μαζεύω εγώ. Πες μου που είναι η βαλίτσα σου και στα μαζεύω εγώ. Έχω όλη την καλή διάθεση να σου μαζέψω τα πράγματα. Είμαστε πέντε και οι πέντε δεν σε θέλουμε», είπε η Μαρτίνα με έντονο ύφος, με την Ελευθερία να αποχωρεί από τη συζήτηση.

Ωστόσο, ο καυγά συνεχίστηκε στο διάδρομο με την Σουζάνα να εξηγεί στην Νίνα, ότι η Ελευθερία δεν καθαρίζει το δωμάτιο όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια ούτε πλένει τα ρούχα της. Την άποψή της εξέφρασε και η Μαρία αποκαλώντας την Ελευθερία κουτοπόνηρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.