ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

MasterChef 4: Αποχώρησε από το παιχνίδι η Σεμίνα – Ποια θα πάρει την θέση της; (βίντεο)

MasterChef 4: Αποχώρησε από το παιχνίδι η Σεμίνα – Ποια θα πάρει την θέση της; (βίντεο)

Με το «καλημέρα» του αποψινού επεισοδίου του «MasterChef 4» είχαμε αποχώρηση, καθώς η παίκτρια Σεμίνα αποφάσισε πως δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι, εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος.

Η 21χρονη Σεμίνα, που είχε απασχολήσει το διαδίκτυο με την οντισιόν της, όταν και αποκάλυπτε πως οι γονείς της δεν την στήριζαν στην απόφασή της να μπει στο MasterChef 4, δήλωσε στον μέντορά της Σωτήρη Κοντιζά πως πρέπει να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

«Έχω ένα προσωπικό, σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να αποχωρήσω» είπε η Σεμίνα ξεσπώντας σε κλάματα για την απόφασή της να φύγει από το MasterChef 4. «Λυπάμαι ιδιαίτερα που το ακούω αυτό μιας και είσαι στην ομάδα μου. Θα πρέπει να σου ζητήσω το πιν και την ποδιά» της είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους της αποχώρησής της με το ξεκίνημα του MasterChef 4, η Σεμίνα παρέδωσε την κονκάρδα και την ποδιά στον Σωτήρη Κοντιζά. Όπως είπε η παίκτρια, το παιχνίδι συνεχίζεται και του χρόνου και θα ήθελε πολύ να δοκιμάσει να επιστρέψει στο MasterChef.

«Δυστυχώς για κάποιους προσωπικούς λόγους σοβαρούς οι οποίοι έχουν περισσότερη προτεραιότητα από το MasterChef, […] θα πρέπει να αποχωρήσω. Το MasterChef θα είναι εδώ και το χρόνου, οπότε ίσως τα ξαναπούμε» εξήγησε στην προσωπική συνέντευξη στην κάμερα του MasterChef 4 η Σεμίνα.

Βίντεο: Η Σεμίνα ανακοινώνει πως αποχωρεί από το MasterChef 4

Η είδηση της αποχώρησης της Σεμίνας είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο από την περασμένη εβδομάδα, ενώ την «πρόδιδε» κατά κάποιο τρόπο και το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου.

Βίντεο: Η ιστορία της Σεμίνας από τις οντισιόν του MasterChef 4

Οι γονείς της Σεμίνας του MasterChef 4- ο πατέρας της καρδιολόγος και η μητέρα της πνευμονολόγος – ήταν αντίθετοι με την ιδέα να ακολουθήσει μαγειρική. Φανερά αγχωμένη προσπάθησε να κάνει μπακαλιαροκροκέτες, λέγοντας την ιστορία της πριν φτάσει να μπει στον διαγωνισμό.

Η νεαρή Σεμίνα, που μάλιστα μπήκε στον διαγωνισμό έχοντας παντρευτεί δύο εβδομάδες πριν, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητέρας της, αλλά όχι του πατέρα της που δεν πήγε στο στούντιο για να την στηρίξει στην προσπάθειά της. Δείτε τι έλεγε στην οντισιόν του MasterChef 4.

Ποια θα αντικαταστήσει τη Σεμίνα στην ομάδα του Κοντιζά στο MasterChef 4

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την μάγειρα που θα αντικαταστήσει την Σεμίνα στην ομάδα του και αυτή είναι η Φωτεινή. Καθώς η αποχώρηση είναι οικειοθελής, η παραγωγή του MasterChef 4 φρόντισε να αντικαταστήσει την κενή θέση στον διαγωνισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.