ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Eggloveισμένες»: Προ των πυλών το πρώτο ελληνικό σίριαλ της καραντίνας

«Eggloveισμένες»: Προ των πυλών το πρώτο ελληνικό σίριαλ της καραντίνας

Μέσα στην πανδημία του νέου κορωνοϊού συμβαίνουν κάποια δημιουργικά πράγματα και στη χώρα μας και ένα από αυτά είναι το πρώτο ελληνικό σίριαλ της καραντίνας.

Λέγεται «Eggloveισμένες», το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Φειδάς (Singles, Μάνα X ουρανού κ.ά.) και συμμετέχουν οι Σίλβια Δεληκούρα, Μαρία Σολωμού, Κατερίνα Θεοχάρη και Μαρία Κωνσταντάκη – η τελευταία αποκάλυψε στη δημόσια τηλεόραση όλες τις λεπτομέρειες.

Όπως είπε η Κωνσταντάκη, ο σεναριογράφος εμπνεύστηκε την ιδέα από το γεγονός ότι οι τραγουδιστές συνεχίζουν να είναι δημιουργικοί και στην καραντίνα:

«Παίρνουν την κιθαρούλα τους, κάνουν ένα live, ανεβάζουν ένα story. Οπότε σκέφτηκε, γιατί να μην το κάνουν και οι ηθοποιοί;».

Έτσι, έγραψε ένα σενάριο με τέσσερις γυναίκες. Τα γυρίσματα γίνονται από το σπίτι: στην πραγματικότητα, είναι οι βιντεοκλήσεις αυτών των γυναικών. Η Κωνσταντάκη, όπως αποκάλυψε, θα κάνει την Ασημίνα, την υποχόνδρια, της σχολής «Θα πεθάνουμε όλοι»:

«Θα προδώσω ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου: Ούτως ή άλλως και στο σπίτι μου στις βιντεοκλήσεις μιλάω με μάσκα».

Η ίδια είπε επίσης ότι ο Γιώργος έχει ένα μεγάλο ταλέντο:

«Μπορεί να βγάλει πολύ αβίαστα διαλόγους έξυπνους, με ενδιαφέρον, χωρίς απαραίτητα να έχει τα μέσα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε, η πρεμιέρα αναμένεται το Σάββατο, 4 Απριλίου και η σειρά θα προβάλλεται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από YouTube και από τους λογαριασμούς των ηθοποιών στο Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.