ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Που θα βλέπουμε την Ελένη Μενεγάκη του χρόνου; Τα σενάρια για το μέλλον της…

Που θα βλέπουμε την Ελένη Μενεγάκη του χρόνου; Τα σενάρια για το μέλλον της…

Πληροφορίες θέλουν την Παρασκευή 17 Ιουλίου να είναι η καταλυτική ημερομηνία για την αυλαία της εκπομπής «Ελένη» και τη θέση της να καλύπτεται από μια «έκπληξη».

Η παρουσιάστρια είναι ξεκάθαρο πως αποχωρεί από το κανάλι και σύμφωνα με πληροφορίες μετρά τον χρόνο αντίστροφα, χωρίς να έχει υπάρξει καμία επικοινωνία με στελέχη του Alpha.

Την ίδια ώρα όμως δεν φαίνεται να βιάζεται για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της, το οποίο πιθανόν να πραγματοποιηθεί στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής περιόδου, από τον Ιανουάριο του 2021.

Πληροφορία σύμφωνα με το «TV Εθνος», την οποία μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται από τις δύο πλευρές, κάνει λόγο για «φλερτ» της Ελένης Μενεγάκη με τον ΑΝΤ1, το κανάλι στο οποίο εδραιώθηκε ως όνομα πρώτης γραμμής στην ελληνική τηλεόραση.

Η πηγή επισημαίνει πως παραδοσιακά υπάρχει καλός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ ΑΝΤ1 – Μενεγάκη και αυτό αποδείχθηκε και τη φετινή σεζόν, κατά την οποία αρκετά πρόσωπα του ΑΝΤ1 βρέθηκαν καλεσμένα στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.

Το σενάριο αυτό, σύμφωνα με άλλες πηγές, μπορεί να προχωρήσει σε δύο ενδεχόμενα: Είτε ο ΑΝΤ1 να εντάξει στο πρόγραμμά του μεσημεριανή, καθημερινή εκπομπή, καθώς η Φαίη Σκορδά παραμένει στο «Πρωινό» και τη νέα σεζόν, είτε η Ελένη Μενεγάκη να θελήσει να δοκιμαστεί σε άλλη ζώνη και ώρα και με άλλο concept.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.