ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

MasterChef: Ο Τζον έμεινε και… η Ντέμη έφυγε – Η αντιγραφή πιάτου που προκάλεσε την αποχώρησή της (βίντεο)

MasterChef: Ο Τζον έμεινε και… η Ντέμη έφυγε – Η αντιγραφή πιάτου που προκάλεσε την αποχώρησή της (βίντεο)

Πριν και κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας του MasterChef, όπως είναι πλέον γνωστό, ποτέ δε λείπουν οι διαμαρτυρίες.

Ακόμα και εκείνοι, που γνώριζαν ότι θα ψηφιστούν, δε δίστασαν να σχολιάσουν και να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους. Οι αλλαγές ψήφων την τελευταία στιγμή, έδειξαν πως κάποιοι ένιωθαν αβεβαιότητα και είχαν αμφιβολίες για την απόδοση των ευθυνών.

Στην ψηφοφορία του MasterChef η Ντέμη, ο Τζον και η Μαρία συγκέντρωσαν από τρεις ψήφους, ενώ η Μάρλεν μία. Στον τάκο βγήκαν και οι τρεις και όλοι περίμεναν να ακούσουν από τον Γιώργο Λασκαρίδη αν θα χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας που είχε στα χέρια του.

Ο Γιώργος έκανε την ανατροπή και έδωσε την κάρτα ασυλίας στη Μαρία, κάτι που προκάλεσε σοκ. Το μεγαλύτερο σοκ, βέβαια, το υπέστη η ίδια η Μαρία, η οποία δεν περίμενε με τίποτα αυτή την εξέλιξη.

Η Μαρία Μπέη, λοιπόν, πήρε το δρόμο για τον εξώστη και στην κουζίνα έμειναν η Ντέμη και ο Τζον, οι οποίοι έδωσαν “μάχη” για την παραμονή τους στο MasterChef.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά ένα πιάτο του γνωστού σεφ Δημήτρη Κοντόπουλου.

Οι τρεις κριτές μαζί με τον σεφ Δημήτρη Κοντόπουλο δοκίμασαν τα πιάτα των διαγωνιζόμενων, αξιολόγησαν τις προσπάθειες τους, βαθμολόγησαν και αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσει από το MasterChef η Ντέμη Γεωργίου.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Τζον Λέβι Ριάνο: (9+9+9+9) – 36 βαθμοί

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ντέμη Γεωργίου: (8+7+8+8) – 31 βαθμοί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.