ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

MasterChef: Παίκτης αποκάλυψε πως είχε στείλει βιογραφικό στον Λ.Κουτσόπουλο και δεν πήρε ποτέ απάντηση (βίντεο)

MasterChef: Παίκτης αποκάλυψε πως είχε στείλει βιογραφικό στον Λ.Κουτσόπουλο και δεν πήρε ποτέ απάντηση (βίντεο)

Ο Σταύρος Γεωργίου στο επεισόδιο της Τρίτης στο MasterChef4, μίλησε σχετικά με το βιογραφικό που είχε στείλει στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο αυτό, καθώς η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη στο MasterChef 4 διαγωνιζόταν για το Silver Award, οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι παρακολουθούσαν από τον εξώστη, μαζί με τους μέντορές τους.

Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνομιλούσε με τα μέλη της ομάδας του και ο Σταύρος Γεωργίου του εξομολογήθηκε ότι είχε στείλει το βιογραφικό του, προκειμένου να εργαστεί στο εστιατόριο του στην Αθήνα. Αν και το έστειλε δύο φορές, απάντηση δεν πήρε ποτέ!

«Του είχα στείλει βιογραφικό πριν τέσσερα χρόνια και δεν μου απάντησε καν», είπε ο Σταυρής με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου να απορεί λέγοντας: «Εμένα; Για ποιο μαγαζί;».

Τότε, ο Σταυρής είπε: «Για το F….. Μόλις είχα φύγει από Λονδίνο και λέω “ας στείλω στον Κουτσόπουλο”. Ούτε καν, ούτε καν. Δύο φορές είχα στείλει».

Δείτε συγκεκριμένο απόσπασμα του MasterChef 4 και την αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου:

«Αυτό που με ειρωνεύεστε συνέχεια, εγώ το κρατάω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.