MasterChef: Πήρε τα 10.000 ευρώ και τα έκανε… μαλλιά – Οι πρώτες φωτογραφίες του Δ. Μπέλλου μετά την εμφύτευση (φωτο)

MasterChef: Πήρε τα 10.000 ευρώ και τα έκανε… μαλλιά – Οι πρώτες φωτογραφίες του Δ. Μπέλλου μετά την εμφύτευση (φωτο)

Ο Δημήτρης Μπέλλος «τσέπωσε» τα δέκα χιλιάρικα και αποφάσισε να τα κάνει… μαλλιά!

Η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Μπέλλος δεν έχει χωρίσει από τη Μαρία Μπέη και ότι έκανε μία αισθητική επέμβαση!

Συγκεκριμένα είπε: «Tα 10.000 ευρώ του Silver Award θα τα πάρει ο Μπέλλος. Επίσης μου ήρθε και μια πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη πως το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί. Γνωρίζω πως για ένα διάστημα οι δυο τους ήταν μαζί στη Θεσσαλονίκη. Έκανε μια αισθητική επέμβαση ο Μπέλλος. Και μετά ο ένας ήταν στη Χαλκιδική και η άλλη στη Θεσσαλονίκη. Η Μαρία γενικά δε βγαίνει πολύ. Αλλά ήταν μαζί πριν ο Μπέλλος πάει στην Ασπροβάλτα»!

Σήμερα η εκπομπή, Happy Day πρόβαλλε φωτογραφίες του Δημήτρη Μπέλλου μετά την αισθητική επέμβαση που έκανε και όπως τόνισε η ομάδα τα λεφτά πήγαν… στην εμφύτευση μαλλιών!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.