ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Alpha: Επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα νέας εκπομπής

Alpha: Επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα νέας εκπομπής

Όλα τα κανάλια προχωρούν σε αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν, είτε σε πρόσωπα είτε σε εκπομπές, όπως έκανε και ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, που ανακοίνωσε επίσημα την πρεμιέρα ενός νέου προγράμματος.

Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα της εκπομπής:

Όπου και αν βρίσκεστε το καλοκαίρι, κάντε check in στον ALPHA και ταξιδέψτε… Παντού! Η καλύτερη πρωινή εκπομπή του καλοκαιριού, η οποία αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές, επιστρέφει ξανά στον αέρα του Alpha, από τις 20 Ιουλίου και καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 – 12:00.

Ενημέρωση και ψυχαγωγία, κοινωνικά θέματα, προτάσεις για διακοπές, οι ομορφιές της χώρας μας, ενδιαφέροντα πρόσωπα, καινοτομίες, μαγειρική, υγεία, περιλαμβάνονται στην καθημερινή ατζέντα της εκπομπής.

Η Βίκυ Χαντζή, ο Παναγιώτης Σουρέλης και η Φωτεινή Πετρογιάννη θα γίνουν η καθημερινή μας συντροφιά, μεταφέροντας τους τηλεθεατές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας κι από κει σε κάθε Ελληνικό σπίτι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τρεις ώρες γεμάτες εκπλήξεις, με προσκεκλημένους στο στούντιο που όλοι θέλουν να ακούσουν και ζωντανές συνδέσεις που όλοι θέλουν να δουν.

Αρχισυντάκτες: Σωτήρης Γιατζόγλου, Αλέξης Κουβέλης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.