ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Big Brother spoiler: Η Σοφία και η Άννα Μαρία προσπαθούν να έρθουν πιο κοντά (βίντεο)

Big Brother spoiler: Η Σοφία και η Άννα Μαρία προσπαθούν να έρθουν πιο κοντά (βίντεο)

Στο σπίτι του Big Brother έχουν δημιουργηθεί από την πρώτη εβδομάδα κλίκες. Ανάμεσα στις “ορκισμένες εχθρούς” είναι και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με την Σοφία Δανέζη.

Απόψε στο νέο επεισόδιο του Big Brother η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και η Σοφία Δανέζη αφήνουν στην άκρη τις διαφωνίες τους και προσπαθούν να τα βρουν. Οι δύο γυναίκες, λοιπόν, αποφάσισαν να συζητήσουν και να λύσουν τις διαφορές τους. Θα τα καταφέρουν;

Οι 16 συγκάτοικοι μετά την αποχώρηση του Νίκου Ζέκου, είναι έτοιμοι για καινούργιες δοκιμασίες και νέες προκλήσεις. Οι ένοικοι του Μεγάλου Αδελφού έχουν συμπληρώσει ένα μήνα παραμονής μέσα στο σπίτι και παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς έχουν έρθει αντιμέτωποι με συγκρούσεις και καυγάδες, έχουν καταφέρει να συμβιώσουν με άνεση.

Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου έπαιξε το μεσημέρι της Δευτέρας ένα απόσπασμα από το διάλογο της Σοφίας και της Άννας Μαρίας που θα παρακολουθήσουν απόψε οι τηλεθεατές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.