ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Β.Καγιά ζητάει από τα αγόρια του GNTM να είναι… φλούιτ

Η Β.Καγιά ζητάει από τα αγόρια του GNTM να είναι… φλούιτ

Δίχασε με τις φωτογραφίες του τους κριτές του GNTM ο Παναγιώτης Πέτσας. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής διαφώνησαν έντονα για την απόδοσή του στην πρώτη φωτογράφιση των παικτών μετά την είσοδό τους στο σπίτι του ριάλιτι μόδας.

Ο Δημήτρης Σκουλός θεώρησε πως οι πόζες του ήταν πολύ θηλυπρεπείς, σε αντίθεση με τη Βίκυ Καγιά η οποία δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί αυτό το θεωρεί αρνητικό. Ωστόσο, η συζήτηση ξέφυγε όταν η κριτής ρώτησε όχι μόνο τον 22χρονο, αλλά και τα υπόλοιπα εννέα αγόρια του φετινού -τρίτου- κύκλου του GNTΜ: «Μπορώ να κάνω μια ερώτηση εγώ… Την περσινή σεζόν στο Παρίσι, ένας τεράστιος σχεδιαστής έβαλε τα αγόρια να βάλουν γυναικεία ρούχα και να κάνουν πασαρέλα. Υπάρχει κάποιος που δεν θα το έκανε;».

Δύο χέρια σηκώθηκαν, το ένα εκ των οποίων ήταν του Αιμιλιάνου Μάρκου, ο οποίος τόνισε στην κάμερα της παραγωγής: «Δεν είμαι ένα άτομο το οποίο, όταν βγει από το GNTM, θα αφοσιωθεί 100% στο μόντελινγκ, καθώς έχω να ακολουθήσω και μια καριέρα στη ναυτιλία. Επομένως, θα προσπαθήσω να παίξω πιο safe, να κάνω πιο safe φωτογραφίσεις και να μην φθάσω στη διαδικασία να ντύνομαι γυναίκα».

«Ωραία, Αιμιλιάνο, ξέρεις κάτι… Εγώ το σέβομαι αυτό, αλλά η αγορά πια ζητάει στα αγόρια να μπορούν να είναι φλούιτ. Δεν είπαμε κανείς να αλλάξει τις πεποιθήσεις του, αλλά να μπορεί να δουλεύει με πάρα πολύ διαφορετικά πράγματα», του απάντησε η Βίκυ Καγιά σε έντονο ύφος.

Ο Παναγιώτης Πέτσας δεν πήρε θέση, αλλά λίγο αργότερα ο «γύπας» Δημοσθένης Τζουμάνης ανέφερε από την πλευρά του: «Μάλλον κι εγώ δεν θα το έκανα. Απλά δεν πρόλαβα τον Αιμιλιάνο, για να σηκώσω το χέρι μου κι εγώ. Αλλά δεν νομίζω να το έκανα, γιατί δεν θα το ένιωθα και δεν θα μπορούσα να το αντιπροσωπεύσω».

Τη γνώμη του είπε και ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, ο οποίος συμφώνησε με την παρουσιάστρια κι όχι τους συγκατοίκους του στο σπίτι του GNTM: «Αυτή η συζήτηση περί diversity που υπάρχει, με άνδρες και γυναίκες, θεωρώ πως είναι αρκετά σωστή στο χώρο του μόντελινγκ. Η μόδα είναι τέχνη και η τέχνη δεν έχει φύλο κανονικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.