Ε.Μποτρίνι: «Ο κόσμος ζητούσε συνεχώς να ξαναδεί τον “Εφιάλτη στην κουζίνα” – Αυτό είναι δικαίωση»

Ε.Μποτρίνι: «Ο κόσμος ζητούσε συνεχώς να ξαναδεί τον “Εφιάλτη στην κουζίνα” – Αυτό είναι δικαίωση»

Ο Έκτορας Μποτρίνι εμφανίστηκε δικαιωμένος μέσα από τις δηλώσεις του για την επιστροφή του “Εφιάλτη στην Κουζίνα” που καταγράφει εξαιρετικά νούμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έκτορας Μποτρίνι σημείωσε με χαμόγελο πως «μου έχουν πετάξει ένα σωρό πράγματα στα πλαίσια των γυρισμάτων για τον Εφιάλτη στην κουζίνα. Τώρα, μου πέταξαν ένα καλαμάρι επάνω μου! Δεν ξέρω γιατί. Είπα ότι δεν ήταν καλό και μου το έφερε πάνω μου. Με πρόλαβε! Εντάξει, συμβαίνουν και αυτά.

Υπήρχε μεγάλη ζήτηση να κάνουμε ξανά το Εφιάλτης στην Κουζίνα. Αποφάσισε το κανάλι να το κάνει, νομίζω πως ήταν πολύ δύσκολη και σκληρή απόφαση μετά από τόσα χρόνια αλλά ανταμειφθήκαμε όλοι» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο γνωστός σεφ. «Είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους μας. Για τα εστιατόρια, την τηλεόραση, παντού. Πολύ δύσκολη χρονιά».

Όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον, μετά τον Εφιάλτη στην Κουζίνα, ο Έκτορας Μποτρίνι πρόδωσε πως «κάτι συζητιέται αλλά θα δούμε προσεχώς γιατί τώρα έχουμε ακόμα επεισόδια Εφιάλτη που θα γίνουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουμε πολύ δρόμο, άλλα οχτώ επεισόδια» κατέληξε ο Έκτορας Μποτρίνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.