ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το «καλό παράδειγμα» δίνει η Ιωάννα Μαλέσκου – Κλειστά τα κομμωτήρια… μέχρι το πάτωμα η ρίζα! (φωτό)

Το «καλό παράδειγμα» δίνει η Ιωάννα Μαλέσκου – Κλειστά τα κομμωτήρια… μέχρι το πάτωμα η ρίζα! (φωτό)

Το «καλό παράδειγμα» δίνει η ομάδα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, τηρώντας τα μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση μήνες τώρα.

Πιο συγκεκριμένα κεντρικές και λαμπερές παρουσιάστριές του σταθμού, έχουν υιοθετήσει το άβαφο μαλλί, κοινώς η ρίζα φτάνει μέχρι το πάτωμα.

Ο λόγος για την πολλά υποσχόμενη κατάξανθη-πλατίνα μέχρι πρότινος Ιωάννα Μαλέσκου, που εκτός από άβαφο μαλλί, τείνει να το χτενίζει και μόνη της, προφανώς μην την κατηγορήσουν για ενίσχυση της μαύρης εργασίας.

Η οποιαδήποτε σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη προφανώς τη δεδομένη στιγμή θα έπεφτε στο κενό, μιας και η Queen Ελένη δε θα εμφανιζόταν ποτέ ατημέλητη.

Εδώ κουβαλάει ζαρζαβατικά στην Άνδρο, να περάσει μόνη της τη ρίζα θα «κολλούσε»;

Ακολουθεί και η Μαρία Αναστασοπούλου, που αποχωρίστηκε το κατάξανθο μαλλί της για χάρη του lockdown.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε πως βαφές μαλλιών εξακολουθούν να πωλούν τα σούπερ μάρκετ, οπότε μια βόλτα προς τα εκεί θα βοηθούσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.