ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Η επίθεση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην Κ.Tαραμπάνκο – «Σα να φοράει μια μάσκα» (βίντεο)

Survivor: Η επίθεση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στην Κ.Tαραμπάνκο – «Σα να φοράει μια μάσκα» (βίντεο)

Η Κάτια Ταραμπανκο συνεχίζει να απουσιάζει από την παραλία των διασήων στα Survivor, λόγω προβλήματος υγείας. Και ενώ η συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης είναι ακόμη αμφίβολη, το μοντέλο δέχεται λεκτική επίθεση από την συμπαίκτριά της, Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Όταν έφερα εγώ δυο νίκες, πιστεύω πως αυτό τη συνέτριψε. Αυτό ήταν. Πως είναι μια βασίλισσα που ξαφνικά της πετάς το στέμμα; Σα να φοράει μια μάσκα. Όταν θα βγάλει τη μάσκα και θα δείξει το αληθινό της πρόσωπο, τότε μπορώ να έχω και μια ξεκάθαρη εικόνα για την Κάτια» λέει χαρακτηριστικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Παράλληλα στο επεισόδιο της Κυριακής, Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν μια ακόμη σκληρή μάχη σε ένα αγώνισμα επάθλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.