ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δ.Ουγγαρέζος για επιστροφή Γ.Λιάγκα: «Το ήξεραν μόνο τα στελέχη, ο Γιώργος, η Φαίη και μετά εγώ» (βίντεο)

Δ.Ουγγαρέζος για επιστροφή Γ.Λιάγκα: «Το ήξεραν μόνο τα στελέχη, ο Γιώργος, η Φαίη και μετά εγώ» (βίντεο)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στο σπιτικό των Roomies και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό».

Πιο συγκεκριμένα, ο συνεργάτης της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 σημείωσε χαρακτηριστικά πως:

«Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά ξανά μαζί. Εγώ το ήξερα… Είμαστε φίλοι ούτως ή άλλως… Τώρα είναι σαν να με ρωτάτε ποιος χώρισε ποιον, δεν έχει σημασία αν το ήξερα. Ναι το ήξερα. Είπε και η Φαίη οκ, πολύ σημαντικό».


«Κανείς δεν γνώριζε τίποτα. Το ήξεραν μόνο τα στελέχη, ο Γιώργος, η Φαίη και μετά εγώ. Είναι το πρώτο ζευγάρι που έκαναν ισάξια εκπομπή ως παντρεμένοι και τώρα ως χωρισμένοι πάλι πολύ μπροστά» πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Roomies.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως «αλλάζει η ομάδα μπροστά από τις κάμερες τελείως! Οι πίσω καθόλου, δεν υπάρχει κάτι που θα αλλάξει. Δεν μπορώ όμως να πω περισσότερα, τα υπόλοιπα πρέπει να τα πει το κανάλι γιατί αν δεν ανακοινωθούν από το κανάλι…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.