ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Με αλλαγές ο 5ος κύκλος του MasterChef – Όσοι πάρουν τρία «ναι» μπαίνουν απευθείας στο σπίτι (βίντεο)

Με αλλαγές ο 5ος κύκλος του MasterChef – Όσοι πάρουν τρία «ναι» μπαίνουν απευθείας στο σπίτι (βίντεο)

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την πρεμιέρα της 5ης σεζόν του MasterChef, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 21:00.

Φαίνεται μάλιστα πως από το πρώτο επεισόδιο θα δούμε αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού μαγειρικής, καθώς ο κορωνοϊός έχει αναγκάσει τους συντελεστές να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους.

Ένα μέρος των αλλαγών αυτών, αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καραβάτου, στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» και έχει να κάνει με τις οντισιόν και τις ομάδες στο σπίτι.

«Στις auditions δεν θα είναι ένας ένας, θα είναι τετράδες. Δεν θα έχουμε φέτος ομάδες. Θα έχουμε ομάδες στο πρώτο μέρος, αλλά όταν τα παιδιά μπουν στο σπίτι δεν θα έχουν κάποιον μέντορα, όπως στα προηγούμενα.

​Δεν θα κερδίσει ποτέ ο Σωτήρης Κοντιζάς! Όποιος πάρει στην audition τρία “ναι” μπαίνει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef. Είναι κάτι σαν Golden Pass. Όποιος κατορθώσει να πάρει και τα τρία “ναι” από τους κριτές, δεν θα χρειαστεί να περάσουν από τη διαδικασία των bootcamps. Θα είναι σίγουρα μέσα στο MasterChef», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.