ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Battle of the Couples: Αυτό θα είναι το δεύτερο ζευγάρι που θα λάβει μέρος (βίντεο)

Battle of the Couples: Αυτό θα είναι το δεύτερο ζευγάρι που θα λάβει μέρος (βίντεο)

Το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν βρίσκεται προ των πυλών, με τον Alpha να ετοιμάζει τα μεγάλα του “όπλα”.

Ένα από αυτά είναι και το Battle of the Couples, μετράει αντίστροφα για να βγει στον τηλεοπτικό αέρα και τα ζευγάρια, το ένα μετά το άλλο συστήνονται στο κοινό.

Το πρώτο ζευγάρι ήταν ο ράπερ Meech και η τράπερ Ιουλία οι οποίοι την περασμένη Δευτέρα βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Pop Up».

Σήμερα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γνώρισε το δεύτερο ζευγάρι που θα πάρει μέρος στο reality.

Ο Άγγελος Κατσιλιανός και η Μαριάννα Λουκά θα συμμετέχουν στο «Battle of the Couples». Το ζευγάρι έχει καταγωγή από την Κέρκυρα, μένει στην Αθήνα και μετρά ενάμιση χρόνο σχέσης. Ο Άγγελος ασχολείται με τα social media, η Μαριάννα σπουδάζει παιδαγωγικά και μαζί δημιουργούν χιουμοριστικά βίντεο που ανεβάζουν στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα η Μαριάννα αποκάλυψε και την πιο ακραία τους στιγμή ως ζευγάρι μέχρι σήμερα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.