Survivor: Περικλής Κονδυλάτος – Τριαντάφυλλος όπως Γ.Καραγκούνης – Επικό «θέατρο» (βίντεο)

Survivor: Περικλής Κονδυλάτος – Τριαντάφυλλος όπως Γ.Καραγκούνης – Επικό «θέατρο» (βίντεο)

Και τι δεν είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο Survivor, όσοι δηλαδή κατάφεραν να το δουν μέχρι τέλους. Μάχες σώμα με σώμα με ένταση και μίσος που αποτυπώνεται στα βίντεο, με έπαθλο 2-3 μπάρες δημητριακών και φυσικά την ασυλία.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων χτυπούσαν βίαια, σχεδόν όλοι, με ένα ειδικό προστατευτικό τον αντίπαλό τους και σπρώχνοντας προσπαθούσαν να τον ρίξουν στην πισίνα. Οι παίκτες, ειδικά της κόκκινης ομάδας, έχουν φτάσει στα όριά τους από την πείνα, προκαλούν και προκαλούνται από την μπλε ομάδα και το θέαμα μόνο ευχάριστο δεν το λες.

Οι δύο ομάδες έφτασαν για άλλη μία φορά στον πόντο, και το παιχνίδι πήραν για άλλη μια φορά οι μπλε με σκορ 10-9.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με Πάνο Καλίδη και Τριαντάφυλλο σε ένα γύρο που άφησε εποχή.

Ο Τριαντάφυλλος με… «καραγκουνικές» κινήσεις έπεσε στο έδαφος και σφάδαζε από τον πόνο:

Γέλασαν και οι πέτρες με τον τραγουδιστή να βρίσκεται κατάχαμα μη μπορώντας να σηκωθεί (!). Τι να κάνει και ο Γιώργος Λιανός, διέκοψε τον γύρο.

Την σειρά για στιγμές απείρου κάλλους, πήρε ο Περικλής Κονδυλάτος. Σαν να έχει ξεπεταχτεί από τους 300, ο Περικλής «γαυγίζει» αλλά δεν δαγκώνει και οι νίκες του είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Στη «μάχη» του με τον Πάνο Καλίδη ξέφυγαν τα πράγματα, καθώς ο Πάνος, αντικανονικά χτύπησε δύο φορές τον Περικλή, με τον δεύτερο να ξεσπά και να χτυπά με την «ασπίδα» του τον τραγουδιστή εκτός αγωνίσματος.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, ο Περικλής άρχισε να ουρλιάζει χωρίς να μπορεί να τον συγκρατήσει κανείς, με τον Πάνο ωστόσο να μην αντιδρά.

«Ε! Με χτύπησε στο κεφάλι! Με χτύπησε στο κεφάλι! Τι κάνεις ρε; Με χτύπησες στο κεφάλι, πονάω! Τι κάνεις; Τι είναι αυτά ρε;» διαμαρτυρήθηκε έντονα ο σχεδιαστής κοσμημάτων.

«Βλέποντας το Var ο Πάνος έχει χτυπήσει αντικανονικά τον Περικλή» τόνισε, με τη σειρά του, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός και το παιχνίδι το «πήρε» ο Περικλής.

Και κάπου εδώ ο Γιώργος Καραγκούνης φαντάζει «γατάκι» μπροστά στους παίκτες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.