ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor Spoiler: Η Μαριαλένα ζητά να αλλάξει ομάδα μετά την είσοδο του πρώην της

Survivor Spoiler: Η Μαριαλένα ζητά να αλλάξει ομάδα μετά την είσοδο του πρώην της

Οι εξελίξεις στο Survivor τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα και την Κυριακή αναμένεται να δούμε πολλές εξελίξεις, μετά την είσοδο του πρώην συντρόφου της Μαριαλένας στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παθαίνει το σοκ της ζωής της όταν θα δει ξαφνικά μπροστά της τον Σάκη Κατσούλη! Θυμίζουμε πως τα δύο παιδιά είχαν χρόνια σχέση και χώρισαν πριν λίγους μήνες με πρωτοβουλία της Μαριαλένας, η οποία είχε θέσει και βέτο στην παραγωγή να πάρει έναν εκ των δύο καθώς είχαν κάνει από κοινού αίτηση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Μαριαλένα με την εξέλιξη αυτή έγινε έξαλλη, ειδικά όταν θα βρει απέναντί της και την επόμενη αγαπημένη του πρώην της, Χριστίνα Κεφαλά!

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φέρεται να ζητάει από την παραγωγή να αλλάξει την απόφαση της ή ακόμα και να την αλλάξει ομάδα, παρότι στους μπλε έχει ήδη δέσει με τα περισσότερα παιδιά! Η αντίδραση αυτή έχει φέρει και την φήμη πως η παραγωγή σκέφτεται πολύ σοβαρά να την κάνει “τράμπα” με την Καρολίνα και τα δύο κορίτσια να αλλάξουν ομάδα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η παραγωγή δεν το συζητάει καν! Ο λόγος που έβαλε στο παιχνίδι και τον Σάκη Κατσούλη και την Χριστίνα Κεφαλά ήταν για να γίνει χαμός στη μπλε καλύβα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.