ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Συνεχίζονται οι εντάσεις στους Μπλε – «Δεν γίνεται να με αποκαλείς κλέφτρα στο παννελήνιο»

Survivor: Συνεχίζονται οι εντάσεις στους Μπλε – «Δεν γίνεται να με αποκαλείς κλέφτρα στο παννελήνιο»

Η κατάσταση στους Μπλε μυρίζει μπαρούτι από μακριά και παρά την σημερινή του νίκη το κλίμα δεν εξομαλύνθηκε.

Οι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα μεταξύ τους εδώ και αρκετό καιρό δε δείχνουν πρόθυμοι να τα βρουν ούτε μετά την είσοδο των νέων παικτών. Αφορμή στάθηκε για ακόμη μια φορά η “κατηγορία” που είχε προσάψει η Ελευθερία Ελευθερίου στην Άννα Μαρία Βέλλη πως την αδίκησε στη μερίδα του φαγητού.

Η youtuber έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένη από αυτό με την γνωστή τραγουδίστρια να απαντά, “Το μεγαλύτερο λάθος είναι που δεν μιλάω κατευθείαν όταν με ενοχλεί κάτι. Eνοχλήθηκα που είδα φουσκωμένες τις μερίδες των παιδιών και το λάθος μου είναι που δεν το είπα εκείνη την ώρα. Για αυτό σου ζητάω συγγνώμη”.

“Άρα το λάθος δεν είναι ότι με είπες κλέφτρα αλλά το ότι με θεωρείς κλέφτρα. Απάντησέ μου” απάντησε έξαλλη η Άννα Μαρία η οποία συνέχισε μιλώντας στην κάμερα και εκφράζοντας την ενόχλησή της από τη στάση που κράτησαν οι συμπαίκτες της.

“Το πως αντιδράμε όταν δεν έχουμε προσβληθεί επί προσωπικού λέει πάρα πολλά για τον χαρακτήρα μας” είπε.

Για το συγκεκριμένο θέμα τοποθετήθηκε και ο Νίκος Μπάρτζηες λέγοντας, “Η Ελευθερία είναι εκτός τόπου και ο χρόνου, ζει στο συννεφάκι της. Την έχει πιάσει ο Άλεξ και ο Κρις της έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου και το αστείο είναι ότι όταν συζητάμε όλοι μαζί δεν την υποστηρίζουν καν”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εντάσεις ωστόσο δε σταμάτησαν εκεί αφού οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο όταν τα δυο κορίτσια προσπάθησαν να μιλήσουν ιδιαιτέρως με την Ελευθερία τελικά να αποχωρεί από τη κουβέντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.