ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor – Σοφία: «Τσοπάνης στο μαντρί ο Γ.Κοψιδάς» (βίντεο)

Survivor – Σοφία: «Τσοπάνης στο μαντρί ο Γ.Κοψιδάς» (βίντεο)

Άναψαν ξανά τα αίματα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, εξαιτίας μίας ατάκας της Σοφίας για τον Γιώργο Κοψιδά.

Η Σοφία είπε σε κάποια στιγμή του συμβουλίου υπάρχει ένα «μαντρί με πρόβατα» στην ομάδα, θέλοντας να πει ότι υπάρχει μία γενικότερη καθοδήγηση για να ψηφιστούν η ίδια, η Ανθή και η Μαριάνθη (όπως και έγινε). Έριξε μάλιστα την ευθύνη στον Τριαντάφυλλο, λέγοντας πως λέει στην υπόλοιπη ομάδα για το πως θα ψηφίσουν. Εκεί πήρε τον λόγο ο Τζέιμς και ρώτησε την Σοφία για το αν υπάρχει «τσοπάνης» στο μαντρί, δηλαδή «καθοδηγητής», με την Σοφία να απαντά με ευχαρίστηση…

Σοφία: Ο Κοψιδάς είναι ο «τσοπάνης» -Κοψιδάς: Μάλλον πρέπει να γίνω πολιτικός

«Βεβαίως και θα απαντήσω. Είπα ότι την γραμμή δεν την δίνει ο Τριαντάφυλλος, αλλά ο Γιώργος Κοψιδάς. Βάζει τον Τριαντάφυλλο μπροστά από την αρχή του παιχνιδιού».

Ο Τριαντάφυλλος έβαλε τα γέλια καλώντας την… γάτα που γυρόφερνε στον χώρο να ακούσει τι λέει η Σοφία, ενώ πιο σαρκαστική ήταν η απάντηση του Κοψιδά.

«Προφανώς με τόση επιρροή που έχω και επηρεάζω τους ανθρώπους, θα πρέπει να κατέβω στην πολιτική. Δε βρίσκω άλλο δρόμο. Εκεί θα είναι η καριέρα μου. Η Σοφία πήρε 8 ψήφους και απορώ γιατί σώνει και ντε πρέπει να υπάρχει κάποιος που σε καθοδηγεί. Ρωτήστε τους έναν προς ένα αν από εμένα έχουν πάρει γραμμή. Αυτή η καραμέλα πρέπει να τελειώσει», της απάντησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.