ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Νέα σενάρια για επιστροφή παικτών – Στο επίκεντρο Κ.Σταμούλης και Άννα Μαρία Βέλλη

Survivor: Νέα σενάρια για επιστροφή παικτών – Στο επίκεντρο Κ.Σταμούλης και Άννα Μαρία Βέλλη

Ακόμη μία ανατροπή φαίνεται να ετοιμάζει η παραγωγή του Survivor, καθώς τις τελευταίες ημέρες ακούγεται ότι είναι πιθανή η επιστροφή δύο παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης.

Απόφαση της παραγωγής είναι να μπουν 2 ακόμα παίκτες ή καλύτερα να επιστρέψουν 2 παλαιότεροι παίκτες στο Survivor. Ο λόγος είναι πως στο παιχνίδι παραμένουν 15 παίκτες και στο τέλος πρέπει να παραμείνουν 5 παίκτες που θα πάνε στον ημιτελικό ενώ μένουν 12 εβδομάδες μέχρι το τέλος του Survivor, αν αναλογιστούμε πως θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουλίου.

Αρχικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δεν παίρνει την παραγωγή να υπάρξει άλλη οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι. Ο ΣΚΑΙ και η παραγωγή για να είναι σίγουροι πρέπει να έχουν δύο παίκτες “καβάτζα” αφού θα πρέπει να υπάρξουν 2 παραπάνω αποχωρήσεις από τους παίκτες που έχουν απομείνει. Οπότε πρέπει να μπουν δύο παίκτες ακόμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρωταπριλιάτικο αστείο του Γιώργου Λιανού για παίκτη που επιστρέφει στο Survivor τυχαίο δεν ήταν. Μπορεί να μην μπει η Ανθή Σαλαγκούδη, όπως τους ανακοίνωσε ο παρουσιαστής αλλά τους έβαλε μια ιδέα στο μυαλό για επιστροφή παίκτη. Ο ένας έχουμε πει πως θα είναι ο Κρις Σταμούλης! Όσο για τον άλλον θα είναι ένας παίκτης που έχει βγει πρόσφατα από το ριάλιτι και κατά προτίμηση γυναίκα, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως η παραγωγή έχει ενημερώσει την Άννα Μαρία Βέλλη πως ίσως υπάρξει περίπτωση να χρειαστεί να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.