ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η πιο δύσκολη μέρα της Ναταλίας Γερμανού ήταν όταν είχε καλεσμένο τον Γεωργούλη (βίντεο)

Η πιο δύσκολη μέρα της Ναταλίας Γερμανού ήταν όταν είχε καλεσμένο τον Γεωργούλη (βίντεο)

Η Ναταλία Γερμανού παραδέχτηκε on camera ότι η πιο δύσκολη μέρα στο πλατό της εκπομπής της ήταν όταν είχε καλεσμένο των γνωστό ηθοποιό και Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη.

Ερωτηθείσα στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για το ποια ήταν η στιγμή που γύρισε στο σπίτι της «τρελαμένη» μετά από τα γυρίσματα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι η συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη ήταν επεισοδιακή:

«Η πιο δύσκολη ημέρα φέτος ήταν η ημέρα που είχαμε καλεσμένο τον Αλέξη Γεωργούλη. Γύρισα σπίτι, έβγαλα τα παπούτσια, μπήκα κάτω από το ντους με τα ρούχα νομίζω» σχολίασε.

Ο τρικούβερτος καβγάς Γεωργούλη – Τσουρού

Φυσικά, όποιος θυμάται την εμφάνιση του Γεωργούλη στο «Καλύτερα δεν γίνεται» στις 29 Νοεμβρίου, ήξερε την απάντηση πριν ακουστεί από τα χείλη της παρουσιάστριας. Ο Αλέξης Γεωργούλης και ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός είχαν έναν διαπληκτισμό ο οποίος έμεινε στην «ιστορία» της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται».

Οι δύο τους αρπάχτηκαν για το θέμα που αφορούσε τον μισθό του ηθοποιού ως ευρωβουλευτή, με τον Γεωργούλη να υποστηρίζει ότι ο δημοσιογράφος δεν είχε ακούσει όλη την δήλωσή του: «Δεν είναι αυτή η δήλωσή μου. Δεν άκουσες καλά. Εγώ είπα ότι τα 25 χιλιάρικα αντιστοιχούν στα έξοδα του γραφείου. Δεν ξέρεις τι λες» ανέφερε, ενώ ο δημοσιογράφος επέμεινε ότι δεν είπε αυτό. Ο καβγάς που ξέσπασε ήταν αλισμόνητος με τον Γεωργούλη να του ζητάει να βάλουν στοίχημα και αν χάσει να παραιτηθεί από την εκπομπή.

Άφωνη η Ναταλία Γερμανού προσπάθησε να σώσει την κατάσταση παρακαλώντας τους να σταματήσουν αυτή την κουβέντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.