ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επικό σαρδάμ: Η Κατερινά Στικούδη λέει την Κάτια Ταραμπάνκο… ταμπάσκο! (βίντεο)

Επικό σαρδάμ: Η Κατερινά Στικούδη λέει την Κάτια Ταραμπάνκο… ταμπάσκο! (βίντεο)

Μόνο επικό μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το σαρδάμ της Κατερίνας Στικούδη όταν ρωτήθηκε για την Κάτια Ταραμπάνκο και την παρουσίαση του My Style Rocks.

Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» συνάντησε την τραγουδίστρια στις πρόβες του YFSF και φυσικά τη ρώτησε για το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ και τις φήμες που ακούγονται για την αλλαγή στο «τιμόνι» της εκπομπή.

Η Κατερίνα Στικούδη απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου αλλά έκανε ένα… λαθάκι με το επώνυμο της Κάτιας Ταραμπάνκο.

«Έρχεται η Κάτια Ταραμπάνκο»; ρώτησε ο δημοσιογράφος με την τραγουδίστρια να αναρωτιέται «Ταμπάσκο;»

Στη συνέχεια, αφού κατάλαβε το λάθος της, η Κατερίνα Στικούδη έπλεξε το εγκώμιο της Κάτιας.

Η ίδια δεν γνωρίζει ακόμη αν θα παρουσιάσει το My Style Rocks, καθώς όπως δήλωσε είναι αρκετά νωρίς ακόμη.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.