ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Survivor: Στροφή 180 μοιρών από τον Τριαντάφυλλο απέναντι στον Τζέιμς

Survivor: Στροφή 180 μοιρών από τον Τριαντάφυλλο απέναντι στον Τζέιμς

Ο Τριαντάφυλλος έχει αποδείξει ότι είναι από τους εξυπνότερους παίκτες μέσα στο Survivor και θα το επιβεβαιώσει για ακόμη μία φορά με την στάση του απέναντι στον Τζέιμς Καφετζή.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει τον τραγουδιστή να έρχεται σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού κοντά με τον ηγέτη της Μπλε ομάδας και αυτό γιατί πάντα βρίσκονταν σε αντίπαλα στρατόπεδα. Η κόντρα τους κορυφώθηκε, όταν ο Αλέξης Παππάς πήγε στους Κόκκινους και έγινε ξανά κολλητός με τον Ντάφι.

Η αλλαγή στάσης του Τριαντάφυλλου για τον Τζέιμς στο Survivor 4

Η τελευταία ψηφοφορία άλλαξε τα πάντα. Ο κόσμος έκανε τα πάντα για να κρατήσει τον Τζέιμς μέσα στο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που φάνηκε και στα έσοδα που έφερε στον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τριαντάφυλλος έχει αντιληφθεί ότι σε αντίθεση με τα όσα είπαν οι παίκτες που μπήκαν αργότερα στο παιχνίδι, ο Τζέιμς είναι ένας παίκτης που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού. Άλλωστε αποτελεί έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες από την πρώτη κιόλας μέρα που ξεκίνησε το ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τριαντάφυλλος αποφάσισε να αφήσει προς το παρόν στην άκρη την κόντρα του με τον Τζέιμς και να τον προσεγγίσει με σκοπό να ακολουθήσουν μαζί το δρόμο για τον μεγάλο τελικό. Ο ίδιος δείχνει να είναι σίγουρος για την επιτυχία του στο παιχνίδι παρά τα όσα δείχνουν οι στατιστικές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ντάφι ξέρει τι κάνει και η στρατηγική του θα αποδειχθεί… θαυματουργή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.