Ένταση μεταξύ της ξανθιάς παρουσιάστριας με τον Βαλάντη

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο Βαλάντης, με αφορμή τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιώργο Λάγιο.

Η κόντρα ανάμεσα στους δύο άνδρες φαίνεται να μην έχει τέλος καθώς ο τραγουδιστής θα καταθέσει αγωγή εις βάρος του σύμβουλου ψυχικής υγείας μετά τις δηλώσεις του για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του στο Survivor.

Στην εκπομπή έγινε χαμός με τον τραγουδιστή αρχικά να απευθύνεται στον πληθυντικό στην Κατερίνα Καινούργιου, καθώς είναι ενοχλημένος από τον τρόπο που σχολίασαν τη συμπεριφορά του στο Survivor, ενώ στη συνέχεια μια ατάκα του προκάλεσε την έντονη αντίδραση της παρουσιάστριας.

Το αμήχανο κλίμα ήταν εμφανές από την αρχή όταν ο τραγουδιστής επέλεξε να μιλάει στον πληθυντικό στην παρουσιάστρια.

«Μια χαρά δεσποινίς Κατερίνα» ήταν η απάντησή του Βαλάντη στην ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το «πως είναι».

«Γιατί μου μιλάς έτσι, στον πληθυντικό. Μην μου μιλάς στον πληθυντικό με ξέρεις τόσα χρόνια, είναι αστείο» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Άκουσα τα χίλια μύρια από το στόμα σας. Θα προτιμήσω τον πληθυντικό να σας μιλάω» απάντησε ο Βαλάντης και στη συνέχεια η παρουσιάστρια ξεκίνησε να του μιλάει επίσης στον πληθυντικό.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν μπήκε στην κουβέντα και ο Γιώργος Λάγιος με τον τραγουδιστή να αναφέρει:

«Θέλω δημόσια να μου πείτε για τη συμπεριφορά του κύριου Σοϊλέδη. Αυτή τη συμπεριφορά είναι; Για μένα είπατε ότι έκανα λεκτική βία… Βλέπετε τα μισά κυρία μου… Το Survivor έχει ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Υπάρχουν άνθρωποι που μας έχουν εξετάσει… Αν έχετε πρόβλημα με αυτό να τους πάρετε τηλέφωνο να σας πουν. Αυτά που είπατε για τον Σοϊλέδη δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που είπατε για μένα. Δεν ήσασταν δίκαιοι. Δεν ήσασταν δίκαιοι. Έχω παιδάκια και αυτό που κάνατε είναι ακόμα μεγαλύτερο σφάλμα. Κάντε λοιπόν παιδάκια, να προσφέρετε κάτι και εσείς παραπάνω, όπως πρόσφερα κι εγώ».

Η ατάκα αυτή έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου, που απάντησε: «Εγώ δεν έχω παιδάκια και προσπαθώ και δε μπορώ. Τι σημαίνει, ότι δε προσφέρω κάτι; Είπατε ότι όσοι δεν έχουν παιδάκια δεν προσφέρουν κάτι; Αυτό είπατε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε ο Βαλάντης ανασκεύασε τη δήλωση. «Όχι, λάθος διατύπωση. Συγγνώμη θα το καταλάβατε έτσι. Είπα ότι επειδή έχω παιδάκια θα έπρεπε να ήσασταν πιο προσεκτικοί. Όπως και εσείς θα ήσασταν πιο προσεκτικοί» απάντησε ο Βαλάντης.