Πρώην παίκτρια του My Style Rocks διαγνώστηκε με καρκίνο – Το πρώτο μήνυμά της

Κάνει αναφορά στον μουσουλμάνο τζογαδόρο πατέρα της που χτυπούσε τη μητέρα της

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks διαγνώστηκε με καρκίνο – Το πρώτο μήνυμά της

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Αμίνα Χακίμ, πρώην παίκτρια του My Style Rocks, ανακοίνωσε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο.

H Βολιώτισσα Αμίνα Χακίμ, ιδιοκτήτρια επιχείρησης υποδημάτων στον Βόλο και μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου , η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι My Style Rocks αποκάλυψε μέσω Instagram τις δυσκολίες που περνούσε και περνάει.

Ειδική αναφορά κάνει στους γονείς της, τον μουσουλμάνο τζογαδόρο πατέρα της που κακοποιούσε τη μητέρα της.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Μερικοί άνθρωποι είναι “δυνατοί” δεν έχουν το δικαίωμα να πέσουν, τα αντέχουν όλα. Έχω καρκίνο και ήθελα να σας πω ότι δεν είναι το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Το χειρότερο είναι η τυραννία που έχω υποστεί στο οικογενειακό μου περιβάλλον από την μέρα που γεννήθηκα μέχρι και σήμερα.

Κάνω 15 χρόνια ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσω τα τραύματα και ήρθε ο καρκίνος να μου θυμίσει ότι 36 χρόνια ασχολούμαι ακόμα με την αγάπη που δεν πήρα και δεν βλέπω την αγάπη που παίρνω από τους φίλους μου που έχουν γίνει πραγματική μου οικογένεια. Σε ότι έχω πετύχει μέχρι σήμερα δεν με βοήθησε κανένας γονιός στο παραμικρό. Αντιθέτως ήταν και εμπόδιο σε πολλά, καθώς ως κόρη μουσουλμάνου δεν είχα και ιδιαίτερα δικαιώματα ακόμα και στην ενήλικη ζωή μου.

Ο πατέρας μου ο τζογαδόρος ο μουσουλμάνος και η μάνα μου η “καημένη”, η διπολική που ανεχόταν να την κακοποιεί ο άντρας της εκείνη και τα παιδιά της.

Ήταν μάρτυρας και συνωμότης σε ένα μαρτύριο που δεν τελείωνε ποτέ.. κ άλλα πολλά που δε χωράνε σε 40 στορις. Η κληρονομιά μου είναι τα χρέη τους, τα τραύματα που παλεύω ακόμα να ξεπεράσω και ο καρκίνος. Ήθελα να τα πω.

Γι’ αυτό δείχνω κακιά.. προτιμώ τους ανθρώπους μακριά μου.. πως να τους εμπιστευτώ όταν οι πρώτοι που σε πρόδωσαν είναι εκείνοι που σε γέννησαν. Η συμβουλή μου είναι όποιος σας ρημάζει να φροντίζετε να μένει μακριά σας όποιος κι αν είναι αυτός! Α όσο για τον καρκίνο θα τον ξεπεράσω σίγουρα. Ξέρω από μάχες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.