ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το ξέσπασμα της Κ.Καινούργιου κατά του Π.Πολάκη

«Έχει φύγει ο μπαμπάς του ρεπόρτερ και είπε αυτή την ατάκα; Είμαι σε σοκ»

Το ξέσπασμα της Κ.Καινούργιου κατά του Π.Πολάκη

Τα «Πυρά» του εξαπέλυσε  ο Παύλος Πολάκης στις Σπέτσες και στους δημοσιογράφους, με την  Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει το συγκεκριμένο γεγονός…

Αφού προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα, στο οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει τον λόγο στον δημοσιογράφο Ξενοφώντα Σκιντζή από τη Super Κατερίνα και λέει: «Μη με αναγκάσετε να σας πω κι εγώ αυτά που είπε και ο Γιώργος Νταλάρας. Ο δικός σου θείος και ο μπαμπάς είναι περήφανος γι’ αυτό που κάνεις τώρα; Έλα παλικάρι μου τώρα! Όχι, δεν κάνεις τη δουλειά σου γιατί ψάχνεις παραπολιτικά, τίποτα άλλο. Δεν με ρώτησες κάτι ουσιαστικό», η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Έχω πάθει σοκ. Οι άνθρωποι που μέσα από το Facebook κάνουν μόνο παραπολιτική. Που τροφοδοτούν καθημερινά τα σάιτ, τα κανάλια, τις εφημερίδες με την παραπολιτική γιατί ίσως δεν θέλουν να ασχοληθούν με την πραγματική πολιτική. Τι ήταν αυτά που είπε ο κύριος Πολάκης;»

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε: «Έχει φύγει ο μπαμπάς του Ξενοφώντα και είπε αυτή την ατάκα; Δεν ξέρω πώς θα είχα αντιδράσει αν ήμουν στη θέση του. Και να πούμε κιόλας ότι ο πρόεδρος του κόμματος, ο κ. Κασσελάκης, μιλάει συνέχεια αποκλειστικά στον Ξενοφώντα και σε όλους τους δημοσιογράφους. Είναι ευγενέστατος, τους κερνάει και καφέ και δεν τους διώχνει. Να το πούμε στον κύριο Πολάκη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.