ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μύκονος: Άγνωστοι «άρπαξαν» από το χέρι τουρίστα ρολόι αξίας 68.000 ευρώ

Μύκονος: Άγνωστοι «άρπαξαν» από το χέρι τουρίστα ρολόι αξίας 68.000 ευρώ

Ένας τουρίστας είδε να φεύγει από το χέρι του το ρολόι αξίας 68.000 ευρώ που φορούσε καθώς έπεσε θύμα κλοπής.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει πολλές μέρες τώρα, τις προσπάθειες για τον εντοπισμό των δραστών της ναπολιτάνικης συμμορίας, που αρπάζει ρολόγια ευκατάστατων τουριστών, μια ακόμη επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων.

Αυτή τη φορά, οι δράστες, επιτέθηκαν και άρπαξαν το ρολόι Γάλλου τουρίστα ο οποίος κινούταν με το αυτοκίνητο του στην περιοχή Κόρφος. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 3. Το θύμα, βρισκόταν με το νοικιασμένο Fiat 500 στην περιοχή. Οδηγούσε με χαμηλή ταχύτητα καθώς το περασμένο της ώρας σε συνδυασμό με την επικινδυνότητα των μυκονιάτικων δρόμων ειδικά τις βραδινές ώρες όπου η ορατότητα είναι περιορισμένη, αναγκάζουν για λόγους ασφαλείας τους οδηγούς να κινούνται αργά.

Οι δράστες που επέβαιναν σε ένα σκουτεράκι και πιθανότατα τον είχαν παρακολουθήσει, είδαν τον Γάλλο να χαλαρώνει και να βγάζει το χέρι του έξω από το παράθυρο, όρμησαν και του άρπαξαν το ρολόι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θύμα δεν πρόλαβε να αντιδράσει, ούτε φυσικά να κυνηγήσει τους Ναπολιτάνους που αμέσως μετά την επίθεση πάτησαν γκάζι και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.