Μύκονος: Συμμορία πέντε Αλβανών λήστεψε γραφείο με γκλοπ και όπλα – Στα 40.000 ευρώ η «λεία» τους

Πιστόλια, κάλυκες και σφαίρες βρέθηκαν στον χώρο που έγινε η άγρια επίθεση

Μύκονος: Συμμορία πέντε Αλβανών λήστεψε γραφείο με γκλοπ και όπλα – Στα 40.000 ευρώ η «λεία» τους

Μία βίαιη ληστεία εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στη Μύκονο με πρωταγωνιστές πέντε Αλβανούς κακοποιούς που εισέβαλαν σε γραφείο έχοντας στα χέρια τους μεταλλικά γκλοπ.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στις 20.50 στην περιοχή Δραφάκι Μυκόνου όταν οι πέντε Αλβανοί κακοποιοί μπούκαραν σε ανασφάλιστο γραφείο, δίπλα σε κατοικία όπου διέμεναν δυο ομοεθνείς τους.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων, κρατούσαν στα χέρια τους μεταλλικές ράβδους (γκλοπ) και πιστόλια Glock, που κυρίως προτιμούνται από αστυνομικούς και στρατιωτικούς για σκοπευτική χρήση. Ένας από τους πέντε δράστες επιτέθηκε με παρατεταμένο το όπλο του, εκτοξεύοντας απειλές που είχαν να κάνουν με «ξεκαθαρίσματα από το καλοκαίρι» όπως ανέφερε πηγή που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο νησί.

Οι πέντε Αλβανοί δράστες επιτέθηκαν με πρωτοφανή βιαιότητα κατά των δυο ομοεθνών τους και χρησιμοποιώντας τα μεταλλικά γκλοπ προκάλεσαν βάναυσα χτυπήματα στα κεφάλια των θυμάτων τους.

Οι τραυματισμένοι Αλβανοί διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου με αυτοκίνητο ιδιώτη όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως φέρουν τραύματα και στο κεφάλι αλλά και στο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αλβανοί κακοποιοί κατάφεραν να αποσπάσουν και 40.000 ευρώ που βρήκαν μέσα στο γραφείο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αξιωματικοί του αρμόδιου κλιμακίου του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου έκανε έρευνα στο χώρο όπου εντοπίστηκε ένα πιστόλι Glock 17, τρεις σφαίρες , ένας κάλυκας, ένας μεταλλικός λοστός και μια σφαίρα που είχε σφηνώσει στο δάπεδο από εκπυρσοκρότηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.