ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα κορίτσια των καλλιστείων έκαναν ακόμα ομορφότερη την Μύκονο με τις… πόζες τους (βίντεο)

Τα κορίτσια των καλλιστείων έκαναν ακόμα ομορφότερη την Μύκονο με τις… πόζες τους (βίντεο)

Πασίγνωστο μαγαζί της Μυκόνου φιλοξένησε τις φιναλίστ των καλλιστείων, που τράβηξαν τα αντρικά βλέμματα χάρη στα υπέροχα κορμιά τους.

To Principote στην Μύκονο άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά του για να υποδεχθεί τον θεσμό των Εθνικών Καλλιστείων. Το διάσημο beach bar restaurant στον Πάνορμο θα φιλοξενήσει την τελική φάση φάση του διαγωνισμού, η οποία, ύστερα από τρεις αναβολές, θα διεξαχθεί του χρόνου, ταυτόχρονα με το opening του μαγαζιού.

Οι 14 από τις 18 φιναλίστ των Εθνικών Καλλιστείων ταξίδεψαν στο νησί των Ανέμων και φιλοξενήθηκαν στους χώρους του Principote από τον ιδιοκτήτη Γιάννη Αναστασιάδη. Να πούμε ότι μεταξύ των υποψηφίων είναι και η γνωστή από την συμμετοχή της στο My Style Rocks 3 και αεροσυνοδός στο επάγγελμα, Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπεύθυνος της διοργάνωσης είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τα καλλιστεία και θεωρείται μετρ του είδους, ο Νίκος Μπάμπαλης, ο οποίος μίλησε στον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.