ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Bloomberg για Eurogroup: Θα εγκριθεί δόση 8,5 δισ. ευρώ για την Ελλάδα

Bloomberg για Eurogroup: Θα εγκριθεί δόση 8,5 δισ. ευρώ για την Ελλάδα

Την εκταμίευση δόσης ύψους 8,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα αναμένεται να εγκρίνει το σημερινό Eurogroup, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.

Επικαλούμενο δύο υψηλόβαθμους αξιωματούχους με γνώση των συνομιλιών για την Ελλάδα, το Bloomberg υπογραμμίζει πως η εκταμίευση των συγκεκριμένων χρημάτων προϋποθέτει την τελική έγκριση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, οι οποίοι συνεδριάζουν σήμερα, αυτήν την ώρα, στο Λουξεμβούργο.

Το πρακτορείο σημειώνει ότι ο αρχικός προγραμματισμός έκανε λόγο για την απελευθέρωση 7,4 δισ. ευρώ, τα οποία θα αφορούσαν τις αποπληρωμές ομολόγων του Ιουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις τελευταίες ώρες, όπως διεφάνη και από τις δηλώσεις που έκαναν οι ΥΠΟΙΚ της ευρωζώνης, λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, όλα δείχνουν πως θα υπάρξει συμφωνία ως προς την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης -μια εξέλιξη, η οποία «ανάβει» το πράσινο φως για την εκταμίευση της επόμενης δόσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.