ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΕΣΕΕ: Έκκληση σε ΥΦΥΠ Οικονομικών για παράταση του ορίου υποβολής φορολογικών δηλώσεων

ΕΣΕΕ: Έκκληση σε ΥΦΥΠ Οικονομικών για παράταση του ορίου υποβολής φορολογικών δηλώσεων

Παράταση δόθηκε στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων ζητεί η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Η ΕΣΕΕ με επιστολή της προς την υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου και κοινοποίηση στον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γιώργο Πιτσιλή επισημαίνει: «Για την καλύτερη αντιμετώπιση πιθανών τεχνικών προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν στις τελευταίες ημέρες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, αλλά και για τη διευκόλυνση του φόρτου εργασίας της δημόσιας διοίκησης, των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών του κλάδου φοροτεχνικών-λογιστών, η ΕΣΕΕ καλεί τις φορολογικές αρχές να προβούν στις αναγκαίες μεταβολές και να μεταφέρουν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων από 17/07/2017 στις 26/07/2017.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλωστε, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η με την εν λόγω παρέμβαση δεν επέρχεται καμία δυσμενή μεταβολή ούτε στο ύψος αλλά ούτε και στις ροές των δημοσίων εσόδων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.