
Για διακοπές διαρκείας θα φύγουν οι νικητές (ή ο νικητής) της αποψινής κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ. Ο λόγος έχει να κάνει με το μεγάλο τζακ ποτ, το οποίο θα μοιράσει τουλάχιστον 4,8 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία.
Σαν «όνειρο θερινής νυκτός», το όγδοο τζακ ποτ κινητοποιεί χιλιάδες κόσμου να δοκιμάσουν την τύχη τους σε πρακτορεία και στο tzoker.gr. Στο «club» των υπερτυχερών του παιχνιδιού έχουν ήδη προστεθεί 14 νέα μέλη από την αρχή του έτους, οι οποίοι έχουν μοιραστεί το ποσό των 25.303.658 ευρώ. Όλοι περιμένουν να δουν εάν αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί απόψε ή εάν το τζακ ποτ θα συνεχίσει τον ξέφρενο ρυθμό του.
Λες να σου κάτσει;
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.