ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε πότε θα καταβληθεί το επίδομα ενοικίου

Δείτε πότε θα καταβληθεί το επίδομα ενοικίου

Στις 25/9 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πληρωμή του επιδόματος ενοικίου, για τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν έως και τις 31 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται πως για να εγκριθεί η αίτηση απαιτείται το μισθωτήριο συμβόλαιο να έχει διάρκεια τουλάχιστον έξι μήνες από τον επόμενο μήνα της υποβολής αίτησης.

Στις 30 Σεπτεμβρίου συμπληρώνεται το εξάμηνο ισχύος των αιτήσεων του επιδόματος που εγκρίθηκαν έως και 31 Μαρτίου 2019. Μέχρι τότε όσοι έχουν δεχθεί μήνυμα ότι δεν ανανεώνεται το επίδομα ενοικίου θα πρέπει να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να υποβάλλουν νέα αίτηση έως τις 30/09/2019 για να μην χάσουν κανένα μήνα επιδότησης.

Οι αιτήσεις που έχουν γίνει από τον Μάρτιο μπορούν να ανανεωθούν αυτόματα για άλλους 6 μήνες εφόσον όμως πληρούνται οι όροι και προϋποθέσεις του προγράμματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη έχει ξεκινήσει ο επανέλεγχος των αιτήσεων και μάλιστα σε πολλούς δικαιούχους έχουν σταλεί μηνύματα για να ανανεώσουν τις αιτήσεις τους καθώς έληξε η ισχύς του ηλεκτρονικού συμβολαίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν οι ίδιοι νέα αίτηση από 01/09/2019 ως 30/09/2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.