ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Στα «ύψη» το bitcoin – Ξεπέρασε για πρώτη φορά τις 60.000 δολάρια

Το κρυπτονόμισμα έφτασε τα 60.197 δολάρια χθες περίπου στις 14:30 ώρα Ελλάδας

Στα «ύψη» το bitcoin – Ξεπέρασε για πρώτη φορά τις 60.000 δολάρια

Σύμφωνα με τους αναλυτές από το σχέδιο οικονομικής ανάκαμψης ύψους 1,9 τρισεκατομμυρίου δολαρίων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού που εγκρίθηκε από το Κογκρέσο στις ΗΠΑ, τo bitcoin ξεπέρασε χθες Σάββατο 13 Μαρτίου για πρώτη φορά το όριο των 60.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο CoinMarketCap, το κρυπτονόμισμα έφτασε τα 60.197 δολάρια χθες περίπου στις 14:30 ώρα Ελλάδας και συνέχιζε να κινείται γύρω από αυτό το συμβολικό όριο το απόγευμα.

Το bitcoin σπάει τον τελευταίο καιρό το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και έχει τριπλασιάσει την αξία του τους τρεις τελευταίους μήνες: στα μέσα Δεκεμβρίου η αξία του ήταν 20.000 δολάρια, ενώ πριν λιγότερο από ένα μήνα ξεπέρασε το όριο των 50.000 δολαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.