ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καθαρά Δευτέρα: Σε τι τιμή θα κινηθεί φέτος η τιμή της λαγάνας;

Καθαρά Δευτέρα: Σε τι τιμή θα κινηθεί φέτος η τιμή της λαγάνας;

Η πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Νομού Θεσσαλονίκης «Ο Προφήτης Ηλίας», Έλσα Κουκουμέρια, ενόψει της Καθαράς Δευτέρας, δήλωσε πως η τιμή της λαγάνας θα κινηθεί στα περσινά επίπεδα, ήτοι από 2,20 ευρώ έως και 3 ευρώ ανά τεμάχιο, παρά την αύξηση στις πρώτες ύλες έως και 20%.

Μάλιστα, μπορεί η φετινή συγκυρία να αποτελεί μια πρωτόγνωρη κατάσταση για τους 730 αρτοποιούς της πόλης, λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού, όπως απαγόρευση κυκλοφορίας άνω των 2 χλμ, κλείσιμο της εστίασης και «πάγωμα» όλων των αποκριάτικων εκδηλώσεων, ωστόσο και φέτος θα ζυμωθούν και θα ψηθούν πάνω από 450.000 λαγάνες συνολικά, τόνισε η ίδια.

Μεταξύ άλλων, επισήμανε ότι αρκετοί φούρνοι θα χρησιμοποιήσουν και αύριο εταιρείες delivery προκειμένου να κάνουν παράδοση της λαγάνας κατ’ οίκον και συμπλήρωσε ότι για αυτούς που θα μεταβούν στα καταστήματα «θα τηρούνται όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό και θα υπάρχουν αποστάσεις ασφαλείας, εάν σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρηθούν ουρές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνοντας ότι οι πρώτες λαγάνες θα βγουν ζεστές από τους φούρνους αύριο τα ξημερώματα, η κ. Κουκουμέρια τόνισε ότι στις προτιμήσεις των Θεσσαλονικέων παραμένει πρώτη επιλογή η παραδοσιακή, παρά το γεγονός ότι παρασκευάζονται και άλλες, όπως μεταξύ άλλων, με ελιά και λιαστή ντομάτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.