ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Π.Σταμπουλίδης: «​Πάμε σε κανονικό άνοιγμα με το 13032 κι όχι click away ή click inside» (βίντεο)

Η οικονομία «αιμορραγεί», δεν αντέχει άλλο να παραμένει κλειστή

Π.Σταμπουλίδης: «​Πάμε σε κανονικό άνοιγμα με το 13032 κι όχι click away ή click inside» (βίντεο)

Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, τόνισε πως ό,τι γίνει, θα πρέπει να γίνει με τον μέγιστο βαθμό αυτοπροστασίας, ωστόσο, η οικονομία δεν αντέχει άλλο να παραμένει κλειστή.

​Χαρακτηρίζοντας μεταβατικό μήνα τον Απρίλιο, «ζήτησε» να μάθουμε να ζούμε με τον ιό και να σηκώσουμε ρολά. Κληθείς να σχολιάσει πώς θα ανοίξουν τα καταστήματα αν δοθεί το «πράσινο φως», είπε ότι δεν θα ανοίξουν με click away ή click inside.

​«Πάμε σε κανονικό άνοιγμα καθώς τα δύο αυτά εργαλεία δεν βοηθούν στην παρούσα φάση. Το 13032 θα ισχύσει, αυτό θα είναι το ένα από τα εργαλεία».


Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα ανοίξουν κανονικά και τα πολυκαταστήματα, αν δοθεί το «πράσινο φως».

​«Οι κανόνες ήταν οριζόντιοι στην προηγούμενη φάση, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να γίνει τώρα διάκριση. Για τα γυμναστήρια πάντως είπε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα ανοίγματος στην παρούσα φάση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.