Απελπισία με την βενζίνη: Στο 2,34 έφτασε η τιμή της στο κέντρο της Αθήνας!

Οι Έλληνες πλέον βάζουν «σαμπάνια» στα αυτοκίνητά τους

Απελπισία με την βενζίνη: Στο 2,34 έφτασε η τιμή της στο κέντρο της Αθήνας!

Ανοδικά συνεχίζουν να κινούνται μέρα με τη μέρα οι τιμές της βενζίνης και του πετρελαίου κίνησης με την τιμή να πλησιάζει τα 3 ευρώ, ιδίως στα νησιά που οι τιμές έχουν πάρει «φωτιά».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας η τιμή της βενζίνης έχει φτάσει τα 2,34 ενώ το diesel ξεπέρασε τα 2 φτάνοντας τα 2,04.

«Το πετρέλαιο έχει και τα 0,15 ευρώ μείον. Φανταστείτε να μην είχαμε και αυτή την επιδότηση», τόνισε η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα.

Στην Ξάνθη, η βενζίνη σήμερα Παρασκευή, είναι στα 2,295 ευρώ, ενώ η «κατοστάρα» στα 2,475 ευρώ. Το πετρέλαιο κίνησης δε, έχει φτάσει το 1,855 ευρώ.

Όσον αφορά τις τιμές στα νησιά, αυτές είναι πλέον απλησίαστες αφού στη Νάξο το πρωί της Παρασκευής η τιμή έφτασε στα 2,4 ευρώ, και στην «100» η τιμή αγγίζει τα 2,60 ευρώ. Το πετρέλαιο είναι στα 2,12 ευρώ.

Σε νησιά, όπου ο ΦΠΑ είναι μειωμένος, σημειώνεται μικρές μειώσεις. Για παράδειγμα στη Χίο, η τιμή της αμόλυβδης ανέρχεται στα 2,19 ευρώ.

Ενδεικτικά οι τιμές στα νησιά

Νίσυρος 2,61 €/λτ

Αμοργός 2,60 €/λτ

Φολέγανδρος 2,595 €/λτ

Φούρνοι 2,577 €/λτ

Μήλος 2,553 €/λτ

Σκόπελος 2,535 €/λτ

Κάλυμνος 2,529 €/λίτρο

Νάξος 2,52 €/λίτρο

Σίφνος 2,509 €/λίτρο

Σύμη 2,5€ €/λίτρο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την κυρία Ζάγκα η κυβέρνηση θα πρέπει είτε να προχωρήσει στην «οριζόντια μείωση ΦΠΑ ή να μειώσει τον ειδικό φόρο έστω για την περίοδο της κρίσης. Υπάρχει μεγάλη αισχροκέρδεια και πρέπει να αντιμετωπιστεί, τα «ποντίκια» κάνουν πάρτι, κάτω από το τραπέζι» τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.