Αμερικανός οικονομολόγος: «Συγκεντρώστε τρόφιμα για τα επόμενα 1-2 χρόνια» – Έρχεται οικονομική Αποκάλυψη

Τι αναφέρει ο υπεύθυνος οικονομολόγος της Euro Pacific Capital Peter Schiff

Αμερικανός οικονομολόγος: «Συγκεντρώστε  τρόφιμα για τα επόμενα 1-2 χρόνια» – Έρχεται οικονομική Αποκάλυψη

Τον «κώδωνα» του κινδύνου γι’ αυτά που έρχονται στην παγκόσμια οικονομία, λόγω το τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η κρίση του κορωνοϊού, έκρουσε ο αναφέρει ο υπεύθυνος οικονομολόγος της Euro Pacific Capital Peter Schiff.

Ο οικονομολόγος ουσιαστικά κάλεσε τον κόσμο να στοκάρει τρόφιμα γιατί έρχεται οικονομική Αποκάλυψη του πληθωρισμού.

Δημοσιογράφος του αμερικανικού FoxNews τόνισε ότι «η κρίση πληθωρισμού της διοίκησης Biden είναι μια ωρολογιακή βόμβα. Οι εφοδιαστικές αλυσίδες είναι ένα χάος και το κόστος των πάντων απ’ το μπέικον μέχρι τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων έχει εκτοξευτεί. Και το Κογκρέσο απλώς θέλει να τυπώσει τρισεκατομμύρια δολάρια και να τα διοχετεύσει στην οικονομία».

Το σχόλιο του κλήθηκε να το απαντήσει ο υπεύθυνος οικονομολόγος της Euro Pacific Capital και σχεδιαστής παγκόσμιας στρατηγικής, Peter Schiff, ο οποίος τόνισε: «Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι αμέσως μετά τον Covid πολλοί Αμερικανοί σταμάτησαν να εργάζονται αλλά δυστυχώς δεν μείωσαν τις δαπάνες τους επειδή η κυβέρνηση έκανε το λάθος να αντικαταστήσει τα εισοδήματα που έχαναν, με νέα χρήματα που η Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων τύπωνε.

Έτσι φτιάχναμε λιγότερα πράγματα προς αγορά αλλά οι πάντες είχαν περισσότερα χρήματα για να αγοράσουν πράγματα κι έτσι οι τιμές απλώς εκτροχιάστηκαν και θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν….»

«Τι κάνει η οικογένεια της μεσαίας τάξης για ν’ αποφύγει αυτήν την οικονομική Αποκάλυψη του πληθωρισμού που έρχεται; Πώς θα τα βγάλουν πέρα;», ρώτησε ο δημοσιογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένας τρόπος που ο μέσος Αμερικανός μπορεί να προσπαθήσει να τ’ αποφύγει αυτό είναι να στοκάρει τώρα. Αγοράστε τα αγαθά που πιστεύετε ότι ίσως θα χρειαστείτε για τα επόμενα 1-2 χρόνια. Αγοράστε τα τώρα. Ειδικά τα αγαθά που δεν αλλοιώνονται», απάντησε ο οικονομολόγος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.